Privacy policy

index.html - {keywords1}- Плодовете и зеленчуците са основен източник на витамини за тялото ни. Но какво трябва да знаете за тяхното пазаруване и съхранение, за да запазите .


Тази Политика за поверителност описва как вашата лична информация се събира, използва и споделя, когато посещавате или правите покупка от Сайта.

Лична информация, която събираме

Когато посещавате Сайта, ние автоматично събираме определена информация за вашето устройство, включително информация за вашия уеб браузър, IP адрес, часова зона и някои бисквитки, които са инсталирани на вашето устройство. Освен това, докато разглеждате Сайта, ние събираме информация за отделните уеб страници или продукти, които преглеждате, какви уебсайтове или думи за търсене ви препращат към Сайта, както и информация за това как взаимодействате със Сайта. Ние наричаме тази автоматично събрана информация като „Информация за устройството“.

Ние събираме информация за устройството, използвайки следните технологии:

„Логирайте файлове“ проследявайте действията на Сайта и събирайте данни, включително вашия IP адрес, тип браузър, доставчик на интернет услуги, препращащи / изходни страници и печати за дата / час.

„Уеб маяци“, „тагове“ и „пиксели“ са електронни файлове, използвани за запис на информация за това как разглеждате Сайта.

Освен това, когато направите покупка или се опитате да направите покупка през Сайта, ние събираме определена информация от вас, включително вашето име, адрес за фактуриране, адрес за доставка, информация за плащане (включително номера на кредитна карта), имейл адрес и телефон номер. Ние наричаме тази информация като „Информация за поръчката“.

Когато говорим за „Лична информация“ в тази Политика за поверителност, ние говорим както за информация за устройството, така и за информация за поръчката.

Как да използваме вашата лична информация?

Използваме информацията за поръчката, която обикновено събираме, за да изпълним всякакви поръчки, направени чрез Сайта (включително обработка на платежната ви информация, уговорка за доставка и предоставяне на фактури и / или потвърждения на поръчки).

Използваме информацията за устройството, която събираме, за да ни помогне да екранизираме за потенциален риск и измама (по-специално вашия IP адрес) и по-общо за подобряване и оптимизиране на нашия сайт.

Споделяне на личната ви информация

Ние споделяме вашата лична информация с трети страни, за да ни помогнем да използваме вашата лична информация, както е описано по-горе. Ние също използваме Google Analytics, за да ни помогне да разберем как нашите клиенти използват сайта - можете да прочетете повече за това как Google използва личната ви информация тук: https://www.google.com/intl/bg/policies/privacy/. Можете също да се откажете от Google Анализ тук: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Накрая, ние можем също да споделяме вашата лична информация, за да спазваме приложимите закони и разпоредби, да отговорим на призовка, заповед за търсене или друго законно искане за информация, която получаваме, или за да защитим по друг начин правата си.

Поведенческа реклама

Както е описано по-горе, ние използваме вашата лична информация, за да ви предоставим насочени реклами или маркетингови комуникации, за които смятаме, че могат да ви представляват интерес. За повече информация как работи насочената реклама, можете да посетите образователната страница на „Мрежата за рекламиране“ („NAI“) на адрес http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Можете да се откажете от целенасочената реклама, като използвате връзките по-долу:

Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Освен това можете да се откажете от някои от тези услуги, като посетите портала за отказ на Digital Advertising Alliance на адрес: http://optout.aboutads.info/.

Не проследявайте

Моля, обърнете внимание, че не променяме практиките за събиране и използване на данни от нашия сайт, когато виждаме сигнал „Не проследявайте“ от вашия браузър.

Вашите права

Ако сте европейски гражданин, имате право на достъп до лична информация, която държим за вас, и да поискате личната ви информация да бъде коригирана, актуализирана или изтрита. Ако искате да упражните това право, моля, свържете се с нас чрез информацията за контакт по-долу.

Освен това, ако сте европейски резидент, отбелязваме, че обработваме вашата информация, за да изпълним договори, които бихме могли да имаме с вас (например, ако направите поръчка през Сайта) или по друг начин да преследваме законните ни бизнес интереси изброени по-горе. Освен това, имайте предвид, че вашата информация ще бъде прехвърлена извън Европа, включително в Канада и Съединените щати.

Задържане на данни

Когато направите поръчка през Сайта, ние ще поддържаме Вашата информация за поръчката за нашите записи, освен ако и докато не поискате от нас да изтрием тази информация.

Промени

Можем да актуализираме тази политика за поверителност от време на време, за да отразим например промените в нашите практики или поради други оперативни, правни или регулаторни причини.